Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Депутата, який п’яним вчинив смертельну ДТП на Прикарпатті, хочуть “врятувати” мобілізацією в ЗСУ

Депутата, який п'яним вчинив смертельну ДТП на Прикарпатті, хочуть "врятувати" мобілізацією в ЗСУ

Смертельна ДТП за участі депутата Калуської міської ради трапилась біля Голині 26 жовтня. Втім, повідомляють, що впливові друзі хочуть звільнити його з-під арешту та відправити в армію замість відповідного покарання.

Новими деталями поділилися наші колеги з Інформатор Калуш.

Відомо, що Барнич Тарас, будучи п’яним за кермом (1,12 проміле) автомобіля “Вольво”, здійснив наїзд на велосипедиста, в результаті чого той загинув на місці.

Вчора прокуратура повідомила про підозру депутату. Прокурори скерували до суду клопотання про обрання стосовно нього запобіжного заходу – тримання під вартою.

“Проте, як стало відомо з власних джерел, підозрюваний, використовуючи свої впливові й дружні відносини з іншим депутатом Калуської міської ради та членом виконкому Калуської міської ради, ймовірно вживає заходи щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави чи домашнього арешту. Згодом, він має намір мобілізуватись до ЗСУ з метою ухилення від покарання за вчинений злочин.”, — розповіли власні джерела з СБУ.

Деякі Telegram-канали поширюють інформацію про те, що впливовими друзями депутата є саме Сергій Шийко (депутат Калуської міськради) та Василь Турчинка (член виконкому). Втім, наразі невідомо, чи є ця інформація достовірною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору