Інформатор Коломия

ГРОШІ

Скільки коштував спортивний майданчик для ліцею №8 в Коломиї

Скільки коштував спортивний майданчик для ліцею №8 в Коломиї

Нещодавно на території ліцею №8 встановили комплекс силових тренажерів і облаштували покриття на цьому спортивному майданчику.

Інформатор дізнавався, скільки це коштує.

На участь подвася тільки один учасник - столичне ТОВ "ДИТЯЧЕ ТА СПОРТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ". Відтак вартість спорткомплексу сягнула 812 тис грн.

Тендер на закупівлю спортивного силового майданчика оголосив Коломийський ліцей №8 наприкінці цього літа. На участь подвася тільки один учасник – столичне ТОВ “ДИТЯЧЕ ТА СПОРТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ”.

Вони не знизили ціну ні на гривню і перемогли.

Відтак вартість спорткомплексу сягнула 812 тис грн.

Читайте також: Капремонт дитячого майданчика за 1,5 млн грн в парку Коломиї виявилась будівництвом нового

Цей спортивний комплекс призначений для розвитку всіх груп м’язів, виконання функціональних тренувань.

Цікаво, що у додатку 2 серед вимог до закупівлі чітко подано саме такий майданчик фірми “Інтер Атлетика”, який встановили.

Цікаво, що у додатку 2 серед вимог до закупівлі чітко подано саме такий майданчик фірми "Інтер Атлетика", який встановили.Цей спортивний комплекс призначений для розвитку всіх груп м'язів, виконання функціональних тренувань Цікаво, що у додатку 2 серед вимог до закупівлі чітко подано саме такий майданчик фірми "Інтер Атлетика", який встановили.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору