Інформатор Коломия

ВЛАДА

Що вимагають протестувальники від міського голови Коломиї?

Що вимагають протестувальники від міського голови Коломиї?

У Коломиї відбулося вже три акції на підтримку ЗСУ та проти мільйонних розтрат з міського бюджету на речі, які точно можуть почекати до перемоги. Що ж вимагають мітингувальники від влади міста?

Інформатор ділиться деталями.

Активісти Коломиї вимагають від міського голови, а також депутатів Коломийської міської ради скоротити видатки на брукування та асфальтування, витрати на закупівлю спецтехніки для комунальних підприємств міста

“Все має свій час і місце. Забезпечення обороноздатності наших ЗСУ в різних видах озброєння та індивідуального захисту повинні стати аксіомою у визначенні фактів безгосподарського використання міського бюджету на другорядні господарські проблеми. Ми говоримо з усією країною – “Перемога”, все інше після війни”, – звертаються активісти до міського голови.

Свої вимоги до влади також протестуючі будуть зачитувати на засіданні сесії Коломийської міської ради 9 листопада о 10:00 у головній залі ратуші. Запрошують усіх, кому не байдужа доля військових, особливо дружин та матерів захисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору