Інформатор Коломия

ІСТОРІЯ КОЛОМИЇ

Не чекаючи перемоги: на вул. Оренштайна таки взялися за капремонт

Не чекаючи перемоги: на вул. Оренштайна таки взялися за капремонт

Цілком притомне асфальтове покриття було на вулиці Оренштайна, але в ратуші вирішили зробити “красиво” і на це витратять з міського бюджету майже мільйон. Це могло бути 70 FPV дронів-камікадзе для наших захисників. Але у влади Коломиї, вочевидь, інші пріоритети.

Інформатор покаже, як виглядала вулиця до ремонту і що роблять зараз.

Кілька неглибоких ям і проблемна ділянка заїзду на вулицю від вул. Нагірного. Ці проблеми цілком міг вирішити поточний ремонт дороги, який обійшовся б Коломиї в десятки разів дешевше. Але ж гроші є…

До ремонту ця дорога виглядала так:

Це була найгірша ділянка на вул Оренштайна. Перетиз з вул. Нагірного


Як бачимо нагальної потреби капремонту не було. Але з першого тижня листопада приїхала будівельна техніка, старе покриття зняли і сьогодні вже розробляють основу під нове дорожнє покриття. Ці ями  достатньо було ліквідувати силами коломийських комунальників, тим паче, що КП “Полігон Екологія” цьогоріч закупило асфальту на десятки мільйонів гривень.

Капітальний ремонт цієї вулиці за 969 634 грн проводитиме добре відоме коломиянам ТзОВ ” ХХІ століття-плюс”, з яким знову і знову заключає договори управління комунального господарства. Проте на місці бачимо бригаду  фірма “VS GROUP.

Нагадаємо лише за останні кілька тижнів УКГ опублікувало підписані з ТзОВ ” ХХІ століття-плюс” договори на ремонт більше 10 вулиць Коломиї. Детальніше у статті:  Встигнути до: у понад 8 мільйонів обійдеться ремонт 6 вулиць у Коломиї. Усі ці закупівлі провели без використарння електронних торгів.

Нагадуємо, цьогоріч на вул. Оренштайна проводили ремонт тротуарів на суму 1,4 млн грн.

Тим часом у Коломиї вже третій тиждень поспіль небайдужі громадяни пікетують проти розтрат під час війни. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору