Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Бюро Перекладів та Школа іноземних мов “Lingva Center”: нотаріальний переклад документів та вивчення іноземних мов

Бюро перекладів та Школа іноземних мов "Lingva Center": нотаріальний переклад документів та вивчення іноземних мов

“Lingva Center” у Коломиї – це надійний та якісний переклад, а також можливість здійснити мрію і опанувати обрану іноземну мову. Їм довіряють фізособи, бізнес, держустанови.

Школа іноземних мов та Бюро Перекладів розповіли про себе детальніше.

Для зручності наших клієнтів ми відправляємо документи Новою Поштою по Україні та за кордон. Бюро Перекладів “Lingva Center” виконує все якісно, вчасно, надійно та конфіденційно.

Здійснюємо терміновий (до 2-х годин) та онлайн-переклад документів!

Достатньо надіслати нам фото або скан документа на переклад на Viber, WhatsApp, Telegram: 📞068 06 89 762 або на електронну пошту: lingvaa.center@gmail.com.

Бюро Перекладів «Lingva Center» пропонує Вам широкий спектр послуг перекладів документів на різні мови світу (англійська, польська, німецька, французька, іспанська, італійська, чеська, словацька, румунська, молдавська, тощо), нотаріальні послуги, апостиль та легалізацію документів, виготовлення довідки про несудимість, витребування та відновлення документів, мовні курси (онлайн та офлайн), навчання за кордоном, оформлення документів та візову підтримку.

Також Школа іноземних мов «Lingva Center» запрошує Вас на курси іноземних мов (англійська, польська, німецька, іспанська, італійська, французька, чеська, словацька) для дорослих, студентів, школярів та дітей від 4-х років, де ви зможете за ефективною програмою навчання та постійній віддачі наших викладачів опанувати омріяну вами іноземну мову та отримати першокласні результати!

Види занять:

• індивідуальні;
• парні;
• у мінігрупах (3-5 осіб);
• групові заняття (4-8 особи);
• онлайн та офлайн навчання;
• підготовка до ДПА, ЗНО, міжнародних іспитів TOEFL, IELTS, FCE тощо;
• підготовка до вступу на навчання за кордон.

Приходьте та безплатно дізнавайтесь свій рівень володіння мовою, а перше пробне заняття у нас — безкоштовне!

Ми знаходимось за адресою:

м. Коломия, пл. Старий Ринок, 2б (колишня Стара автостанція) або звертайтесь за тел. 📞068 06 89 762  (viber, whatsApp, telegram).

Знайдіть нас у соцмережах:

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору