Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Встановлення систем опалення у домі “під ключ” | Комфорт для замовника від “Інсталятора”

Ремонт опалення у домі "під ключ" | Комфорт для замовника від "Інсталятора"

Ремонт у домі – це завжди складний період у житті власників нерухомості. Особливо, коли мова йде про встановлення системи опалення. В цей момент виникає багато запитань: де купити, якого виробника обрати, як встановити? Та тепер коломиянам та мешканцям району не варто хвилюватися, адже Інсталятор пропонує вирішити вашу проблему комплексно й легко.

Тут Ви зможете придбати інженерну сантехніку, опираючись на досвід та рекомендації кваліфікованих менеджерів, та це ще не все. Інсталятор надає послуги з доставки та проведення усіх робіт з встановлення нової системи опалення, водопостачання чи водовідведення у вашому домі під ключ.

інсталятор коломия

Що це означає?

А те, що Вам не потрібно перейматися за те, як демонтувати стару систему та де знайти професіоналів, які зможуть виконати роботу якісно та швидко. Інсталятор буде з Вами з етапу прорахуванння матеріалів й до фінального результату. Крім того, більше не треба хвилюватися, чи вистачить матеріалів майстру, адже робочі бригади завжди матимуть з собою все про запас.

сантехніка

Перевагою Інсталятора є комплексне та комфортне забезпечення усіх ваших потреб.

Оперативність: Від оформлення замовлення до приїзду бригади на об’єкт потрібно лише 2 тижні у “гарячий сезон”. А що ще краще, демонтаж старої системи триватиме 1 день, а встановлення нової до 4 днів! Таким чином за 5 робочих днів (для +- 65 м.кв) Ваша оселя наповниться теплом від Інсталятора.

Безкоштовна консультація: Менеджери допоможуть Вам розрахувати потрібну кількість комплектуючих онлайн за допомогою плану будівлі чи безпосередньо на об’єкті. Сконтактувати з ними можна за номером телефону чи за допомогою зручної форми на сайті. Працівники виїжджають на огляд об‘єкту, обговорюють план дій та орієнтовний кошторис. Точність кошторису 95%! Тож Ви зможете бути впевненими, щодо всіх поточних витрат.

Комфорт замовника: Інсталятор стане тим місцем, де Ви зможете не лише придбати всю потрібну інженерну сантехніку, але й знайти професіоналів, які проведуть роботи з встановлення. Більше немає потреби їздити у різні кутки міста, Ви завжди будете впевнені, що монтаж буде проведений вчасно й безтурботно для Вас.

Тут Ви можете придбати:

  • Котли
  • Бойлери
  • Радіатори
  • Регулятори тиску
  • Сантехніку
  • Джерела аварійного живлення
  • Помпи(насоси)
  • Прес-фтінг
  • Латуні переходи
  • Метал

твердопаливні котли бойлери насос водяний котел

У магазині представлені десятки якісних брендів такі, як: Ape, Italtechnika, SMS, Proterm, Eldom, Slovplast, Hydroplast, Waser, Warme, Bianci, Atlas, Unidelta, Presto, Tekk, Imera, Raftec, Pettinaroli, Viega.

Зв’язатися з магазином можна на сайті чи у Facebook.

Контактні телефони: 095 281 0328; 050 928 4828
Адреса: м. Коломия вулиця Січових Стрільців, 28

розклад роботи інсталятор

Графік роботи
пн: 08:30–18:00
вт: 08:30–18:00
ср: 08:30–18:00
чт: 08:30–18:00
пт: 08:30–18:00
сб: 08:30–15:00
нд: Зачинено

труби крани сантехніка для дому труби сантехніка датчики термостати помки

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору