Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Де на Прикарпатті замовити промислову підлогу?

Де на Прикарпатті замовити промислову підлогу?

Для великих виробничих, торгових чи складських приміщень найкращим варіантом покриття є промислова підлога. Міцна, надійна і рівна, вона задовольнить основні вимоги клієнта і служитиме дуже довго. Якщо вам важлива якість та гарантії, то прикарпатське підприємство “Володимир”, яке спеціалізується на встановленні промислової підлоги стане вдалим вибором.

“Ми визначили для себе якість -пріоритетом. А тому використовуємо найбільш якісні матеріали і сучасне обладнання. Це дозволяє надавати усім клієнтам гарантійне обслуговування і догляд!” – кажуть на підприємстві.

Для всіх, хто вміє планувати і хоче заощадити, промислові підлоги “Володимир” будуть зі знижкою 5%, якщо ви зробите замовлення до кінця зими. Крім того, ціни на матеріали на ринку нестабільні, а ви матимете певність, що для вас вартість не зросте.

Щоб замовити промислову підлогу дзвоніть за номерами 📞097 763 0494 або ж 066 993 2585. Також можете переглянути результати роботи бригади на сторінці  Фейсбук.

Що таке промислова підлога?

Промислова підлога – це стяжка, залита на попередньо підготовлену надійну основу. Вона виготовляється з полімерних матеріалів, що дозволяють розчину самовирівнюватися. Як основа під різні типи наливних підлог виступають промислові бетонні підлоги – саме на бетон наноситься фінішний шар, що володіє необхідними експлуатаційними характеристиками.

Промислова підлога облаштовується у великих приміщеннях. Вони наливаються на попередньо підготовлену надійну основу та забезпечують високу стійкість до:

  • агресивного середовища;
  • перепадів температури;
  • високих навантажень.

 Залежно від матеріалів промислові підлоги бувають таких видів:

    1. Бетонна промислова підлога – зносостійке, міцне та надійне покриття, яке зазвичай виступає як основа для полімерних наливних складів. Також бетонні підлоги можуть затиратися спеціальною сумішшю, що робить верхній шар міцнішим і стійкішим до зовнішнього впливу;
    2. Поліуретанові наливні підлоги – відрізняються високою твердістю, еластичністю, стійкістю до ударного навантаження, а також перепадів температур. Представлені широкою гамою для досягнення будь-якого декоративного ефекту підлоги;
    3. Епоксидна наливна промислова підлога для приміщень – виділяються покращеною стійкістю до агресивних середовищ, хімії, і мають хороші антистатичні властивості.

Якщо ви ще не визначилися, що саме хочете, то дзвоніть 📞097 763 0494 або ж 066 993 2585 і в компанії вам порадять найкращий варіант.

Де на Прикарпатті замовити промислову підлогу?

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору