Інформатор Коломия

ВЛАДА

Що думають коломияни про премії та надбавки у ратуші | ОПИТУВАННЯ

Що думають коломияни про премії та надбавки у ратуші | ОПИТУВАННЯ

Донедавна від самого початку війни працівники освіти були позбавлені надбавок і доплат. Тим часом бюджет Коломийської громади зріс в рази, і працівники в ратуші отримували премії по 80-120%. 

Інформатор час до часу аналізує високі зарплати в ратуші. А нещодавно ми вийшли на вулиці міста, аби спитати думки перехожих: чи схвалюють вони премії та надбавки в Коломийській міській раді під час війни. І ось що нам відповіли.

Високий фінансовий статус не заважає міському голові Богдану Станіславському брати щороку матеріальну допомогу з бюджету Коломиї. І війна не зменшила зарплатню мера, але навпаки. Відтак виплати меру за липень перевищили 111 тис грн. А за перший рік війни йому на зарплату з міського бюджету офіційно витратили майже пів млн грн.

Заступник міського голови з питань освіти Михайло Качанський отримує 80 тис матеріальної допомоги і щедрі преміальні.  Його офіційні доходи на місяць сягають 5-ти зарплат вихователів.

На зарплату головного озеленювача Василя Михайлищука за 2022-2023 рр з бюджету Коломиї витратили понад 1 млн грн.

Ще одна заступниця міського голови – пані Зоряна Михалушко – отримує в середньому 50 тис грн. Тут і матеріальні допомоги, і відпускні, і премії та ще й надбавки.

Ще одна ласа посада – начальник управління комунального господарства. Андрій Радовець щомісяця отримує щедрі преміальні, надбавки та інші виплати. Його заробітна плата перевищує 40 000 грн, але все одно без матеріальної допомоги не зміг. Детальніше про те, як чверть мільйона гривень Коломия витратила під час війни на премію цьому начальнику – у статті ТУТ.

Що про це думають мешканці Коломиї – дивіться у відео:

А ви якої думки? Пишіть нам в коментарях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Романа Бакай

 Наталка Сандецька

Нагору