Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Відтепер на площі Привокзальній у Коломиї паркування платне

Відтепер на площі Привокзальній у Коломиї паркування платне

Залишити авто перед залізничним вокзалом з 13 листопада можна тільки платно. Вартість – 10 грн за годину. В іншому випадку вам загрожує штраф 200 грн.

Повідомляє Інформатор.

Інформаційні стенди, які попереджають про платну зону паркування, встановлено при в’їзді на площу Привокзальну і тягнуться платні паркомісця вздовж усієї будівлі залізничного вокзалу.

Відтак з понеділка по суботу з 8 ранку до 19 вечора тут треба платити 10 грн за годину стоянки. Безкоштовними є години з 19:00 до 8:00, а також неділя.

Щоправда є кілька місць поза зоною інформаційних стендів: ближче до вул. Крип’якевича та 4 місця при в’їзді на площу для осіб з інвалідністю.

Цікаво, що Коломийська міська рада у новину про ще одну платну парковку написала, буцімто на вокзалі “обладнано платні паркувальні місця”. Проте нічого нового на цьому пляці нема. Вочевидь, обладнання полягає в тому, що встановили дві таблички і паркомат.

До теми: Керівниця КП “Коломия Паркосервіс” не знає скільки у Коломиї паркомісць

Сплатити за паркування можна готівкою у терміналі, що знаходиться біля автобусної зупинки або ж:
• у додатку “CarP”
• у додатку Privat24
• відсканувати QR- код, який переадресовує користувача на сторінку оплати LiqPay
• карткою з допомогою платіжної системи EasyPay.

Коломияни таким нововведенням не раді, зауважуючи, що у Коломиї місця, де можна безкоштовно залишити авто скоро можна буде на пальцях перелічити. Дехто обурюються: навіть у великих містах не йдуть на такі кроки, це ж вокзал, постійно комусь треба під’їхати до станції, зазвичай подорожуючі мають чималі сумки та валізи. Дехто іронізує: скоро платити треба буде прямо при в’їзді в Коломию.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору