Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

“Любина випічка” – кондитерські вироби для будь-якої події у житті

Кілька тижнів тому, в центрі Коломиї прямо навпроти пошти по вул. Чорновола, 41 відкрилась нова пекарня з домашньою випічкою. Інформатор завітав до закладу, розпитав про асортимент і ділиться з вами смачним досвідом.

Для тих, хто не мислить свого ранку без свіженького круасану до кави – ця локація просто обов’язкова до відвідування, бо з одним круасаном вийти звідси буде дуже важко. Вітрини притягують погляд до різноманітного печива, від знайомих з дитинства горішків до екзотичних смаколиків для “кенді-бару”.

Особливо естетично виглядають торти, вбрані в солодкі барви вершкового крему, прикрашені метеликами і сяючими блискітками. Такий торт стане прикрасою будь-якого свята. Правда, якщо потрібен на більшу компанію – замовляти потрібно буде заздалегідь.

Є тут і пляцки до святкового столу і вибір їх дуже великий. Перед різдвяно-новорічними святами така допомога сучасним господиням точно буде не зайвою. І, якщо вже про допомогу, то варто згадати, що в цій пекарні також можна придбати домашні пельмені чи вареники до столу. Це насправді стало для нас несподіванкою, але відзначимо, що дійсно доволі зручно купувати і свіжий хліб та булочки, і домашнє печиво, і щось ситне до вечері в одному закладі.

“Любина Випічка – це про сімейні цінності, якість та неповторний смак!” – ділиться з нами господиня закладу.

“Ми – ті, хто щодня турбується про свіжий хлібчик, булочку, круасанчик на ваших столах.
Ми – ті , хто щодня випікає для Вас так ж смачно та якісно, як для себе, ту саму домашню випічку, як у мами: горішки, трубочки з кремом, пальчики, рогалики та безліч іншого печива.
Ми – ті, хто з вами у святкові дні: бенто торти, торти, весільні торти, весільні колачі та короваї і найбільший вибір пляцків до святкового столу.
Ми – ті , хто з вами і в дні смутку. В асортименті є колачі, плетенки та сайки.”

В давнину для Коломиї та й не тільки було доволі звичною практикою називати бізнес своїм іменем. Так власник показує, що дорожить репутацією так, як власним ім’ям. Тішить, що ця практика відновлюється і в сучасній Коломиї.

Графік роботи і контакти для замовлення залишаємо нижче:

Пн – пт –  9:00 до 19:00

Сб-нд  – 10:00 до 16:00

Замовлення за номером: 068 754 18 89

Доставка по Україні НП

Інстаграм: @lubyna_vypichka 

Фейсбук: Любина випічка

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com.

Нагору