Інформатор Коломия

РЕКЛАМА

Ідеї для проведення прохолодних вихідних

Кінець осені зазвичай приносить дощові дні та прохолодні вечори. В цей період прикарпатці полюбляють проводити вільний час вдома. Тож нерідко виникає питання як саме провести домашній вечір з рідними, друзями чи просто наодинці. В такому випадку хорошим варіантом стане перегляд фільму, читання книги, настільні ігри, та піца у Франківську.

Домашній кіномарафон

Часто робочий тиждень буває досить насичений і часу на фільмі чи серіали не вистачає. На вихідні ж можна всією сім’єю чи компанією друзів сісти перед екраном, замовити піцу та переглянути класику кінематографу. Серед новинок у світі кіно можна обрати стрічки номіновані на “Оскар”. Наприклад, цього року в номінації “Найкращий фільм” боролися такі фільми:

  1. Аватар: Шлях води
  2. Тар
  3. Топ Ган: Меверік
  4. Фабельмани
  5. Елвіс
  6. На Західному фронті без змін
  7. Все завжди і водночас
  8. Банші Інішеріна
  9. Говорять жінки
  10. Трикутник смутку

Осіннє читання

Прохолодні осінні дні ідеально підходять для читання цікавих та захоплюючих творів. Книги допомагають відволіктися від буденності та поринути в новий світ. Це той варіант, якщо ви бажаєте побути наодинці. Щоб читання не перетворилося в випробування на міцність, книга повинна бути легкою у всіх розуміннях. Почати читати можна з книг, які не втрачають своєї популярності:

  • «Старий і море» Ернест Хемінгвей,
  • «Фантастичні звірі і де їх шукати» Джоан Ролінг,
  • «Великий Гетсбі» Френсіс Скотт Фіцджеральд,
  • «Портрет Доріана Ґрея» Оскар Вайлд,
  • «Володар мух» Вільям Ґолдінґ

Вечір настільних ігор

Перевага настільних ігор – це спілкування. Вони не тільки розвивають логіку, інтуїцію та інші навички, а й дозволяють обмінюватися думками чи ідеями та просто приємно провести час. Це популярна розвага як серед дітей, так і дорослих. Сьогодні пропонують широкий вибір настільних ігор різної тематики, жанру та рівня складності. Величезним попитом користується “Монополія”, UNO, “Хто я?”, “Еліас”, “Дженга” чи “Вибухові кошенята”

Побалуйте себе смачненьким

Під час перегляду фільмів чи грою в ігри можна швидко зголодніти. Особливо на вихідні хочеться потішити себе смачною їжею, як винагороду за плідний робочий тиждень. Піца у Франківську – класна ідея, щоб поласувати самому, нагодувати сім’ю чи компанію. Тим паче зараз клієнтам пропонують чудові акції. При замовлення чотирьох піц діє знижка, а ще кожна третя – в подарунок, також дарують піцу студентам та пропонують інші акції.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі? Звертайтесь: kl.informator@gmail.com

Нагору