Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Городенці розпочали реконструкцію водопроводу

Водопровід Городенки потребував ремонту. Задля забезпечення водою жителів міста та села Котиківки витратять майже 7 млн грн. 

Пише Інформатор, посилаючись на голову Івано-Франківської ОВА.

Місцеві мешканці потерпали від частих перебоїв постачання води через незадовільний технічний стан мережі та систематичні аварійні ситуації. Тепер взялись до реконструкції водопроводу, аби забезпечити безперебійне водопостачання жителям.

Зазначається, що роботи ведуться в першу чергу від станції першого підйому до перехрестя вулиці В. Великого – Стефаника.

Згідно кошторису вартість становитиме майже 7 млн гривень. З них – понад 5,2 млн грн – це державна субвенція, решту 1,7 млн грн – спрямовано з місцевого бюджету.

Реалізується проєкт відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку умов та надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів, будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору