Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За масовий продаж наркотиків на Прикарпатті двом юнакам загрожує до 12 років ув’язнення

За масовий продаж наркотиків на Прикарпатті двом юнакам загрожує до 12 років ув'язнення

Два хлопця 21-го та 19-ти років, які тимчасово проживають в Івано-Франківську, розповсюджували заборонені речовини в особливо великих розмірах. Їх спіймали на “гарячому”.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Молодики протягом 3 місяців збували наркотичні засоби та психотропні речовини в Івано-Франківську, залишаючи «мастерклади», тобто закладки в особливо великих розмірах.

Дилерів помітили на одній із вулиць міста. Вони поводились підозріло. Офіцери вирішили провести поверхневу перевірку і знайшли понад 90 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», 30 згортків з речовиною схожою на наркотичну «канабіс», зіп-пакети з наркотичною речовиною «ЛСД» та інші речові докази, які підтверджують протиправну діяльність фігурантів.

Вдома у наркозбувачів вилучили майже 200 згортків з кристалічною речовиною, зовні схожою на прекурсор «Alfa PVP», препаратами, схожими на «ЛСД», пакувальні матеріали, електронні ваги, кілограмові пакети із вмістом «канабісу», «Alfa PVP» та інших психотропних речовин.

Це все поліцейські направили на проведення відповідних експертних досліджень.

Обох фігурантів слідчі затримали і повідомили про підозру.
Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

За таке правопорушення законодавством передбачено покарання – від 9 до 12 років позбавленням волі з конфіскацією майна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору