Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У центрі Коломиї буде нова платна парковка

У Коломиї біля РАЦСу буде нова парковка

Сьогодні під час засідання листопадової сесії Коломийської міської ради депутати проголосували за облаштування нової платної парковки на вулиці Міцкевича, 2. Також керівниця КП “Коломия Паркосервіс” мала відзвітувати про роботу підприємства, але після перерви засідання несподівано закінчилося.

Повідомляє Інформатор із зали засідань.

Йдеться про облаштування комунальним підприємством “Коломия Паркосервіс” паркомісць біля РАЦСу, де нещодавно завершили благоустрій тротуарів. Як ми вже писали, управління комунального господарства вирішило пожертвувати пішохідною зоною заради облаштування паркувальної кишені. Тепер тут буде 10 платних місць для стоянки.

Нагадуємо, на жовтневій сесії міської ради депутати мали кілька запитань до директорки КП “Коломия Паркосервіс” Лілії Остафійчук. Зокрема, про кількість паркомісць у місті,  як облікуються кошти, які коломияни сплачують за паркування. Втім, керівниця не змогла надати відповідь й мала підготувати повний звіт по роботі підприємства на наступну сесію міської ради. Однак під час розгляду питань до трибуни пані Лілію не викликали, а згодом оголосили перерву, після якої сесію перервали.

Коли буде звітувати директорка “Коломия Паркосервіс” – наразі питання відкрите.

До слова, ще одна платна парковка має з’явитися нижче ліцею №1.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору