Інформатор Коломия

ВЛАДА

Чия земля: депутат міськради програв дружині колишнього поліцейського на аукціоні

Чия земля: депутат міськради програв дружині колишнього поліцейського на аукціоні

20 листопада відбувся аукціон з продажу землі у центрі Коломиї під будівництво багатоповерхівки. На участь подалося двоє: діючий депутат Коломийської міської ради та фірма, яка часто виграє тендери у Коломиї.

Хто став новим власником ласого шматка коломийської землі – розповість Інформатор.

Земельна ділянка на початку вулиці Мазепи розміром 0,065 га пішла з молотка. На аукціон її виклала Коломийська міська рада і бажаючих неї заволодіти було одразу двоє: депутат з партії міського голови та місцева підприємиця, котра виграла у Коломиї тендерів на понад 70 млн грн та й загалом на аукціонах часто виграє.

Ця земля знаходиться за 400 метрів від ратуші одразу за новобудовою, яка постала на місці ряду МАФів біля зупинки між школою №8 та №1.

Стартова ціна цього ласого шматка землі для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури становила 166 221 грн.

Депутат і місцевий підприємець Сергій Коцюр запропонував за цю землю 280 000 грн.

Інший претендент – ТОВ “ВГР СЕРВІС” – підняв ціну до 512 000 грн і переміг.

Нагадаємо, ТОВ “ВГР СЕРВІС”, яке належить Ірині Гануляк — дружині ексзаступника начальника слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області, підполковника поліції Едуарда Гануляка.

На днях – 17 листопада 2023 року – фірма Гануляків придбала на аукціоні приміщення притул до ратуші за 4 млн 192 тис грн.

У 2020 році ця фірма придбала на аукціоні чудову споруду колишньої районної лікарні ветеринарної медицини на вул. Франка, 21.

Крім того у 2020 році ця фірма купила на аукціоні ще одну будівлю  – на вул. Франка, 37 – за 1 851 000 грн.

Також фірма отримала кілька дозволів на користування спецнадрами.

Ба більше, 17 листопада ТОВ “ВГР СЕРВІС” придбало ще одне міське приміщення в центрі, але про це – у наступних наших пубілкаціях.

До слова, ця фірма віднедавна – частий виконавець робіт та переможець у багатомільйонних тендерах. Раніше Інформатор писав, що від за ці три місяці ТОВ “ВГР СЕРВІС” виграло кілька масштабних тендерів: реконструкція тиру ліцею №1 за майже 33 млн грн, будівництво групового будинку по вул. Маковея за майже 21 млн грн, ремонт території ліцею №8 за 5 млн 800 тис грн, а також ремонти міжквартальних проїздів на вул. Чайковського на суму 7 590 968 грн. Відтак у Коломиї фірма взяла тендерів на понад 70 млн грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору