Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Наприкінці вулиці Петлюри дооблаштовують тротуар за майже 3 млн грн

Наприкінці вулиці Петлюри дооблаштовують тротуар за майже 3 млн грн

При виїзді з Коломиї за залізничним переїздом більше двох місяців триває ремонт тротуарів по лівій стороні вул. Петлюри. Підрядник планує завершити роботу за два тижні за сприятливих погодних умов.

Зафіксував Інформатор.

Переможцем тендеру на ремонт тротуарів по вул. Петлюри від вул. Аеропортної до вул. Вахнянина стало ТОВ “Томашбрук”. Договір уклали на 2 898 000 грн. 

Зараз роботи проводять на відрізку між вул. Сарми-Соколовського та вул. Вахнянина. Втім, на цьому відрізку тротуар облаштовують дещо вужчий, ніж на іншій частині вулиці. В соцмережі деякі мешканці висловили своє невдоволення шириною даного тротуару, мовляв він не відповідає нормам ДБН.

Представник фірми-виконавця каже, що ширина пішохідної доріжки в цій частині вулиці має 140 см та по 8 см бордюр з кожного боку. Додав, що тут ще й є зелені насадження мешканців, тож відштовхувались і від них.

За його словами ділянку до перетину з вул. Вахнянина мали б завершити протягом двох тижнів, якщо не буде морозів. Також ще мають дооблаштувати тротуар біля метеостанції.

 Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 823.

Нагору