Інформатор Коломия

ГРОШІ

За скільки у Коломиї віддали в оренду приміщення у будівлі пошти

За скільки у Коломиї віддали в оренду приміщення у будівлі пошти

Чималої площі приміщення пошти в центрі Коломиї виклали на аукціон з правом оренди у жовтні 2020 року. Йдеться про менше на 1 поверсі, де раніше розміщувався Укртелеком, а також велике – на 3 поверсі. Нещодавно ці аукціони завершилися.

Інформатор розповість, хто і за скільки орендував ці площі.

Майже 400 метрів квадратних за невеликі гроші

Зокрема у центральному відділенні пошти, що на проспекті Чорновола в Коломиї, пропонувалося в оренду  приміщення 3-го поверху, площею 397 м².

Власником цих квадратних метрів є акціонерне товариство “Укртелеком”.

У лоті зазначається, що приміщення має газове опалення, а також до нього належить земельна ділянка на 0,1486 га  за договором оренди.

Стартова ціна за оренду становила 14 768 грн на місяць.

В ході аукціону вдалось несуттєво збільшити ціну.

На участь подався тільки один учасник – ФОП КУРИЛЯК ХРИСТИНА АНАТОЛІЇВНА з Коломиї. Вона запропонувала ціну 15 тис грн за місяць і перемогла. Основна діяльність підприємиці  – театральна та iнша мистецька дiяльнiсть.

Приміщення офісу “Укртелеком”

Інше приміщення на вул. Чорновола, 45 в будівлі пошти менше, хоча, без сумніву, більш привабливе, адже знаходиться на І поверсі пошти. Так, на аукціон з правом оренди виклали 172,5 м² приміщення, де колись розміщувався офіс “Укртелеком”.

У лоті зазначається, що приміщення має газове опалення, а також до нього належить земельна ділянка на 0,1486 га  за договором оренди.

Стартова ціна становила 9 625 грн на місяць.

На участь у аукціоні на оренду цього ласого приміщення, на диво, подалась тільки одна особа – підприємиця Біцюк Лейлан Вілаятівна, особа з таким ПІБ зареєстрована в Рівному.

Проте аукціон несподівано скасували, не вказавши причини.

Можливо, це приміщення викладуть на аукціон в оренду знову. Слідкуйте за нашими новинами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору