Інформатор Коломия

ГРОШІ

Сцена, гойдалки, щебеневі доріжки: з міського бюджету Коломиї облаштують туристичну принаду за 900 млн грн

Сцена, гойдалки, щебеневі доріжки: з міського бюджету Коломиї облаштують туристичну принаду за 900 млн грн

У жовтні управління культури провело дві тендерні закупівлі на облаштування туристичного маршруту та зон відпочинку в селах Воскресінці та Грушів Коломийської міської ради. Перша закупівлі не відбулась, відтак за кілька тижнів оголосили тендер повторно. Очікувана вартість була 2 153 707 грн. Проте 27 листопада вартість цих робіт суттєво зменшили.

Інформатор розповість деталі.

Згідно тендерної документації між селами Воскресінці та Грушів за бюджетний кошт мають облаштувати туристичний маршрут, у переліку робіт – вистелити доріжки щебеневою сумішшю, а також  встановити кілька МАФів. Зокрема зазначено, що підрядник має облаштувати сцену, гойдалку, містки і оглядовий майданчик.

27 листопада додатковою угодою вартість робіт зменшили з 2 153 707 грн до майже 900 тис грн.

Відтак зменшились і об’єми робіт. Зараз у техзавданнях за додатковою угодою йдеться про монтаж 3-х малих архітектурних форм: на Стрітенському мосту, у лісі на локації “Трикутник” та на Воскресінецькій горі.

Виконавець – ТОВ “МІСТОБУД”, зареєстроване в Коломиї майже 19 років тому. Керує підприємством коломиянин Ігор Івоняк. За 2023 рік структурні підрозділи Коломийської міської ради заключила договорів з цією фірмою на понад 5 млн грн.

Нагадаємо, раніше управління культури провело закупівлю сцени за третину мільйона, але після суспільного резонансу відмінили і вирішили закупити матеріали , щоб змонтувати сцену силами працівників сервісного закладу культури.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору