Інформатор Коломия

ВЛАДА

Спроба №3: третє пленарне засідання сесії Коломийської міськради запланували на 7 грудня. Чи будуть знімати секретаря?

Спроба №3: третє пленарне засідання сесії Коломийської міськради запланували на 7 грудня. Чи будуть знімати секретаря?

Після двох зривів сесії у листопаді депутатами Коломийської міської ради чергове пленарне засідання запланували на 7 грудня.

Повідомляє Інформатор.

16 листопада коломийські міські обранці вдруге зірвали сесію Коломийської міськради: вони, як і в попередній раз, попросили перерву на 15 хвилин і не повернулися в залу засідань. І це попри те, що у порядку денному залишилось тільки одне питання та заслуховування звітів комунальних підприємств.

Третє пленарне перекочувало аж на наступний місяць. Відтак депутати засідатимуть 7 грудня о 10:00.

Коломияни заінтриговані: чи будуть на цьому засіданні вирішувати долю секретаря Андрія Куничака. Адже петиція про його дострокове припинення повноважень, авторкою якої є колишня соратниця, а тепер опонентка депутатка Галина Беля, набрала необхідну кількість голосів і уже знаходиться на розгляді міського голови Богдана Станіславського.

Наразі серед розпоряджень міського голови рішення по Куничаку нема.

За даними від джерел Інформатора в ратуші питання про зняття з посади секретаря міський голова хоче порушити на грудневій сесії, що запланована на середину цього місяця. Наразі відомо, що міський голова та Галина Беля забезпечують більшість за відставку Андрія Куничака. Проте все ще може змінитися, адже переговори тривають, а ціни… коливаються.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору