Інформатор Коломия

ВЛАДА

Петиція про зняття з посади секретаря Коломийської міської ради набрала підписи

Петиція про зняття з посади секретаря Коломийської міської ради набрала підписи

Зареєстрована петиція про дострокове припинення повноважень секретаря Коломийської міської ради Андрія Куничака лише за 10 днів набрала необхідні 200 голосів. Тепер на неї має відреагувати міський голова.

Повідомляє Інформатор.

Петиція була зареєстрована на сайті місцевих петицій 14 листопада автором під іменем Беля Галина Ярославівна. Станом на 25 листопада зібрано 206 підписів із 200 необхідних.

У петиції від депутатів Коломийської міської ради вимагалося скликати сесію Коломийської міської ради для розгляду даної електронної петиції, також було прохання достроково припинити повноваження секретаря Коломийської міської ради Куничака А.І. та обрати нового секретаря Коломийської міської ради відповідно до чинного законодавства.

До слова, петицію підтримав міський голова V демократичного скликання Юрій Овчаренко, а також колись близький друг і екс-секретар Коломийської міськради, якого достроково позбавили повноважень, Любомир Жупанський, а ще – колишній керуючий виконкому Тарас Кухар і донька Галини Белі – Марта Беля.

Окрім, на перший погляд реальних людей, петицію підтримало також двоє відверто фейкових користувача – Обама Барак Олександрович та Трамп Дональд Вадимович. Також особа з однаковим, прізвищем, іменем та по батькові проголосувала двічі.

Тепер петиція має піти на розгляд міському голові.

Нагадуємо, раніше ширились чутки про бажання зняти з посади діючого секретаря міськради Коломиї. 9 листопада на сесії обговорювали питання про відкликання з посади секретаря, а от на другому пленарному засіданні, яке було зірване,  про це нічого не йшлося.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору