Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Чи забезпечений проїзд на дорогах у Коломиї після негоди

дороги коломиї

Вчорашні опади надвечір перейшли у справжній льодяний дощ, а згодом і в мокрий сніг з дощем. Дороги у Коломиї швидко покрилися шаром налипшого снігу. Крім того, через плюсову температуру надворі, він почав танути й утворювати “кашу” на проїжджій частині та на тротуарах.

В якому стані дороги у Коломиї були вранці – розповість Інформатор.

Центральні вулиці міста надранок були прогорнуті та очищені від снігу, та все ж водіям варто бути обережними, адже за колесами автомобіля сніг знову повертається на дороги з маленьких вуличок, де поки комунальники не очистили проїжджу частину. Зазначимо, що поточним утриманням доріг у Коломийській громаді займається комунальне підприємство “Полігон Екологія”.

На разі бічні вулиці потопають у воді, адже сніг все більше й більше тане на дорогах. Тротуари залишаються в схожій ситуації, хоч міські прибиральники також працюють в посиленому режимі: лопатами вручну чистять тротуари, підсипають обледенілі ділянки. Та все ж багато тротуатрів у місті залишаються покритими мокрим та налипшим снігом.

Нагадуємо, що директор комунального підприємства “Полігон Екологія” Михайло Попелюк вже звертався  до коломиян з проханням на ніч не залишати авто на вулицях у центрі міста, адже це перешкоджає роботі комунальних служб.

дороги коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору