Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пішла з посади за станом здоров’я | Продовження релігійного скандалу в Обертині

Пішла з посади за станом здоров'я | Продовження релігійного скандалу в Обертині

У листопаді в Обертині розпалився скандал через борг одної з прихожанок перед церквою св. Кирила і Методія. Тоді Інформатор вирушив на місце подій, аби з’ясувати, чи дійсно церква збирає фіксовану суму коштів зі своїх парафіян. І ось, майже за тиждень, з’являється відео, де касирка Обертинської церкви просить пробачення у людей й заявляє, що йде з посади. А ще звинувачує журналістку Інформатора в таємній зйомці.

Інформатор ділиться новими деталями щодо ситуації навколо церкви св. Кирила і Методія.

Пані Марія Комара, яка опікується церковною скарбницею записала відео, на якому дякує парафіянам за спільну працю й просить вибачення у тих, кого могла образити, зокрема, й в пані Олі, яка підняла тему “боргів перед церквою” в соцмережах.

Відео з вибаченням касирки можна переглянути у нашому Telegram.

пані Марія, касирка церкви

пані Марія Комара, скарбниця церкви, показує бухгалтерію пожертв обертинців.

“На днях мене і мою дочку зустріла ця “добродійка” (пані Марія) з запитанням і певною мірою погрозою: ви думаєте давати на церкву борг, дивіться, бо будете мати проблеми ви вже їх мали. На що я їй відповіла – буду мати дам, я недавно збирала передачу для сина який приїздив у відрядження і для його побратимів на що почула такі слова – він має зарплату, дочці сказала ти така як мама, тебе так виховали”, – писала пані Оля.

26 листопада журналістам Інформатора пані Марія казала, що вибачатися перед Ольгою не збирається, навпаки – чекає від неї слів пробачення і спростування написаного у дописі. Та, як бачимо, щось пішло не так.

Крім того, пані Марія у відео заявила, що за станом здоров’я більше не може бути касиркою в церкві, тож йде у відставку.

Далі Марія Комара стверджує, що не знала про те, що журналістка Інформатора проводить відезйомку.

“Кореспондентка приїхала з Коломиї, знімала без мого відома, хоч вона це не мала права робити. Я могла би на неї пожалітися, але я це робити не буду. Я вибачаю її”, – сказала вона.

Та є нюанс, про те, що відбувається відеофіксація пані Марію попередили. Ба більше, подивитися відео, де жінка “не знає” про зйомку, позує й дивиться прямо в об’єктив камери можна ТУТ:

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору