Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Через ревнощі на Прикарпатті чоловік побив до смерті 52-річного мешканця Богородчанської громади

Через ревнощі на Прикарпатті чоловік побив до смерті 54-річного мешканця Богородчанської громади

6 грудня 48-річний прикарпатець напав на 51-річного чоловіка у його ж домі. Він завдав ударів по голові, які призвели до смерті жертви. Поліція змогла за лічені години знайти зловмисника завдяки відбитку пальця.

Повідомляє Інформатор за даними поліції Івано-Франківщини.

6 грудня чоловік знайшов мертвим свого молодшого на рік брата у власному домі покійника. Він одразу ж набрав поліцію. У 51-річного мешканця Богородчанської територіальної громади була побита голова. На місце виїхала слідчо-оперативна група Богородчанського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що чоловік помер від тяжких тілесних ушкоджень. На місці події поліцейські провели обшук. Вилучили одяг, мобільний телефон, фрагменти сліду пальця руки тощо.

Відтак оперативно з’ясували, що напередодні між загиблим та 48-річним мешканцем села Іваниківка, який прийшов до нього додому, відбувся конфлікт на ґрунті ревнощів. Чоловік завдав декілька ударів по голові, від яких потерпілий помер.

Особу підозрюваного встановили за лічені години, а опісля його затримали в процесуальному порядку. 48-річний чоловік раніше не судимий.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору