Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

День ДТП: через ожеледицю 6 грудня у Коломиї та ближніх селах трапилось щонайменше 8 аварій

День ДТП: через ожеледицю 6 грудня у Коломиї та ближніх селах трапилось щонайменше 8 аварій

6 грудня на дорогах Коломиї та міжміського сполучення утворилась тонка крига. Це зумовило цілу серію ДТП.

Повідомляє Інформатор.

Вранці 6 грудня на естакаді в межах автодороги Н10 водій мінівена не впорався з керуванням і врізався в інший автомобіль. Попередньо, керманич Fiat Fiorino рухався зі сторони Івано-Франківська й, в наслідок ожеледиці, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу й зіштовхнувся з автомобілем Skoda Octavia.

 

 

Над вечір же розпочався справжній квест: обледеніння спровокували зіткнення пошкодження щонайменше 10-ти автівок.

Так о 16:44 у Коломиї на вул. Олекси Довбуша трапилось ДТП між Ланосом та Шкодою Фабія. Рух був суттєво ускладнений. На водія 1991 року народження було складено протокол за ст. 124 КУпАП.

За годину – о 17:54 – біля Торговиці зуткнулись Тойота та Део матіз. Поліція встановила, що  водійка, 1998 року народження, керуючи ТЗ Daewoo Matiz, здійснювала обгін та під час обгону машину занесло і допустила зіткнення із Toyota Yaris, під керуванням 1963 р.н. Розійшлися по європротоколу.

За пів години – о 18:22 – у селі Шепарівці на кільцевій розв’язці трапилась аварія за участю Ауді Q 5 та Рено Докер.

Зіткнення було без потерпілих, водії обійшлися складанням європротоколу.

А за кілька хвилин – о 18:30 – надійшло повідомлення про те, що в с. Нижній Вербіж сталося ДТП перед мостом  через р. Сопівкам. Зіткнулися авто марки Вольво  та авто марки Лада.

Підвечір 6 грудня всього за кілька хвилин сталося три дорожньо-транспортні пригоди у Коломиї по вулиці Карпатській. В одну із аварій неподалік школи №7 потрапило три легкових автомобіля – 2 Ford і 1 Volkswagen.

Інші дві ДТП трапились за кілька десятків метрів по цій же вулиці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору