Коломия До сайту

Міський голова Коломиї видав розпорядження підтримати петицію про дострокове припинення повноважень секретаря міськради

Міський голова схвалив петицію, яка набрала понад 200 голосів на підтримку і вимагала достроково припинити повноваження секретаря Коломийської міської ради Андрія Куничака. Далі справа за рішенням депутатів.

Повідомляє Інформатор.

8 грудня міський голова Богдан Станіславський підтримав петицію і дав розпорядження управлінню персоналу та діловодства міської ради підготувати проект рішення про дострокове припинення повноважень секретаря Коломийської міської ради Андрія Куничака.

Завтра, 12 грудня, відбудеться 4 пленарне засідання 49 сесії, але достеменно невідомо, чи будуть питання про зняття секретаря розглядати на цьому засіданні, чи дочекаються 50-ої сесії. Проєкту рішення по Куничаку досі нема.

Тож слідкуйте за нашим прямим включення із залу засідань завтра, 12 грудня, з 10:00 години на нашій сторінці у Facebook.

Наразі за інформацією від наших джерел в ратуші відомо, що авторка петиції та однопартійка секретаря Галина Беля разом з міським головою за попередніми домовленостями забезпечили більшість голосів за відставку Куничака.

Наразі серед претендентів на посаду секретаря Коломийської міськради троє: депутати Данилишин Іван Ярославович (партія “За майбутнє”), Костюк Ігор Васильович (партія “За майбутнє”) та Фітьо Віктор Ярославович (партія  “Слуга народу”).

Хоча обговорюється також і кандидатура жінки-депутатки – Світлани Дмитрівни Голдищук з партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237