Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї винесли постанови на водія, який припаркувався під Писанкою

У Коломиї винесли постанови на водія, який припаркувався під Писанкою

Поліція встановили водія, який заїхав автомобілем на площу біля Музею писанкового розпису і робив фото. Він порушив правила дорожнього руху, тому його притягнули до відповідальності.

Повідомляє Інформатор за даними поліції.

На молодика винесли постанову за вчинення адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 122, тобто Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху. А також за ч. 1 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред`явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб…).

Раніше юнак похвалився фото з автівкою під Писанкою. Після публікації статті Інформатора він видалив пост в соцмережі. Втім, поліція отримала дані про нахабного водія.

Нагадуємо, поліція звернулась до влади міста і комунальники вже встановили додатковий стовбець для блокування проїзду на площу перед Музеєм писанкового розпису.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору