Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатець, який їхав напідпитку, запропонував поліції 200 доларів хабаря

Прикарпатець, який їхав авто напідпитку, запропонував поліції 200 доларів хабаря

38-річного водія зупинили патрульні в комендантську годину. Виявилось, що він був за кермом нетверезим, але чоловік хотів “залагодити” питання іноземною валютою. Тепер його чекає кримінальна відповідальність.

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Автомобіль «Renault Megane» працівники поліції зупинили минулих вихідних у Тисменичанах, патрулюючи територію обслуговування. За кермом авто перебував 38-річний мешканець Тисмениці.

У ході спілкування поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. За не притягнення до адміністративної відповідальності чоловік запропонував поліцейським «відкупні», 200 доларів США які він поставив в салон службового автомобіля.

Правоохоронці, викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки для документування правопорушення.
За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, слідство розпочало кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловіку загрожує максимальне покарання до 4 років позбавлення волі.

Окрім того, за керування транспортним засобом у стані сп’яніння поліцейськими на водія складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору