Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Поліцейські Прикарпаття придбали для ЗСУ дронів на 1 млн грн

Поліцейські Прикарпаття придбали для ЗСУ дронів на 1 млн грн

Вісім нових безпілотників для наших захисників вдалось придбати прикарпатським правоохоронцям. До закупівлі долучився кожен працівник поліції Прикарпаття, і навіть їхні сім’ї. Вони відмовилися від традиційних солодких подарунків наприкінці року, а на зекономлені кошти й закупили техніку.

Пише Інформатор, посилаючись на поліцію області.

Купили 6 менших та 2 надпотужних великих дрони на суму понад мільйон гривень. Гроші на закупівлю сучасних БПЛА виділила профспілкова організація ГУНП в Івано-Франківській області.

Начальник ГУНП в Івано-Франківській області Сергій Безпалько відмітив, що поліцейські повсякчас допомагають українським захисникам: як з технікою, автомобілями, іншою допомогою, так і на полі бою.

За словами голови профспілкової організації обласної поліції Владислава Ливинця, це ідея всього колективу і їхніх сімей.

“БПЛА такої великої потужності на сьогодні – це дуже важлива техніка. Вони передані структурам МВС, в авіаційний підрозділ, який зараз виконує бойові завдання на сході. Реалізація цієї ідеї показала єдність колективу. Навіть хто не був на роботі, а був у відпустці, приходили й казали, що хочуть долучитись до закупівлі дронів», – розповів Владислав Ливинець.

Тактико-технічні характеристики БПЛА на вищому рівні, – відмітили бійці, що від правоохоронців отримали дрони.
На одній партії БПЛА для захисників правоохоронці зупинятись не збираються. Планують і надалі всіляко сприяти тим, хто постійно захищає Україну від ворога.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору