Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Різдво на Івано-Франківщині водій на смерть збив пішохода

На Різдво на Івано-Франківщині водій на смерть збив пішохода

Увечері 25 грудня у Богородчанах водій Опеля вчинив наїзд на пішохода, а потім врізався у стіну магазину. В цій аварії пішохід отримав смертельні травми.

Повідомляє Інформатор за даними поліції області.

25 грудня о 19:10 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась в Богородчанах. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що 30-річний водій автомобіля «Опель», мешканець Івано-Франківська, рухаючись в напрямку центру Богородчан, не врахував дорожні обставини та вчинив наїзд на пішохода, а опісля в’їхав у стіну магазину.

За слів керманича, 67-річний чоловік, мешканець Харківщини, який тимчасово проживає на Прикарпатті, переходив дорогу за межами пішохідного переходу. У результаті ДТП пішохід помер на місці.

Також травми отримала пасажирка автомобіля, 60-річна жінка. Вона була госпіталізована до місцевої лікарні.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.

Слідчі Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Поліція Прикарпаття закликає водіїв та пішоходів дотримуватися правил дорожнього руху та використовувати світлоповертаючі елементи в темну пору доби!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору