Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Що на Прикарпатті присудили дяку, який вкрав у дитини скрипку

Що на Прикарпатті присудили дяку, який вкрав у дитини скрипку

Дяк храму ПЦУ Роман Березовський вкрав скрипку у неповнолітньої дівчинки на дитячому майданчику. Потім поліції розповідав, що хотів подарувати інструмент своїй дівчині. Суд щодо цього відбувся у Тлумачі.

Чи піде дяк за ґрати розповість Інформатор Івано-Франківськпокликаючись на рішення суду.

Згідно з матеріалами справи стало відомо, що дяк франківського храму Всіх святих землі української (ПЦУ) Роман Березовський вранці 28 серпня перебував на території міського парку поруч із дитячим майданчиком у місті Тлумач, що неподалік Івано-Франківська. Він помітив малолітню дівчинку, яка каталась на каруселі та залишила футляр зі своєю скрипкою на лавці. Обвинувачуваний викрав у дівчинки музичний інструмент.

У суді вартість скрипки в комплекті оцінили в 2850 грн.

Поліція знайшла обвинувачуваного вдома  – у в селі неподалік Тлумача, чоловік віддав скрипку правоохоронцям.

Під час судового засідання Березовський визнав свою провину та розповів, що вкрав інструмент, бо хотів зробити подарунок своїй дівчині. Матір постраждалої дівчинки у суді повідомила, що претензій до обвинуваченого не має.

Суд визнав дяка винним у вчиненні крадіжки, призначивши йому п’ять років тюрми. Однак одразу ж звільнив його від відбування покарання з річним іспитовим терміном. На вирок ще може бути подана апеляція.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору