Інформатор Коломия

ВЛАДА

У Коломиї в мікрорайоні біля парку завершили ремонт за 1,7 млн грн

У Коломиї і мікрорайоні біля парку завершили ремонт за 1,7 млн грн

Дві парковки, тротуар вздовж будинку і численні доріжки-стежечок забрукували у мікрорайоні Коновальця. Тішитися ремонту за понад 1 млн 700 тис грн будуть мешканці двох 5-поверхівок: Коновальця, 19 та Валова, 45.

Інформатор покаже і розкаже, що і хто тут робив.

На участь у закупівлі на ремонт міжквартального проїзду на вул. Коновальця, 19 подалося два учасника: ТОВ “МІСТОБУД” та тисменицьке приватне виробничо-комерційне підприємство “СУПУТНИК”.

Коломийська фірма запропонувала майже на 23 тис грн менше і отримала перемогу.

Вартість цих робіт за договором становить 1 703 188 грн.

До роботи виконавці взялася 7 листопада. Робили і в дощі, і в сніг, і у відлигу. Щоправда, на період сильних снігопадів довелося зупинити роботи.

До слова про виконавців, ТОВ “МІСТОБУД” зареєстроване в Коломиї більше 18 років тому. Директором є Ігор Володимирович Івоняк. Від початку 2023 року Коломийська міська рада та її структурні підрозділи заключили з цією фірмою договорів на 4 млн 336 тис грн.

Роботи включали облаштування тротуару від єпархії ПЦУ і до будинку Валова, 45, створення паркувальної площадки напроти будинку Коновальця,19 (приблизно на 22 паркомісця), а також меншої біля будинку на вул. Валовій, 45 (на 4 авто),. Також в цю ціну входять одна широка доріжка між будинками №19-21 та кілька невеликих.

Завершити встигли до Різдва.

Фото до робіт

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору