Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Надвірнянщині невідомі “врізались” в трубу і крали газ

На Надвірнянщині невідомі "врізались" в трубу і крали газ

Мешканці без дозволу провели врізку в газопровід в одному із сіл Надвірнянського району. За підрахунками спеціалістів, щодоби вони ймовірно крали газу на понад 30 тис грн.

Розповідає Інформатор за повідомленням ПАТ  “Укрнафта”.

Як зазначається, газ постачався власникам окремих домоволодінь й невстановлені особи з’єднали діючий та недіючий газопроводи, щоб незаконного користуватись газом для власних побутових потреб.

Івано-Франківський науково-дослідний і проектний інститут ПАТ «Укрнафта» підрахував, що витрати нафтового газу, який міг бути несанкціоновано відібраний, становлять 3859 м.куб на добу.

Зважаючи на вартість газу для населення, яка становить 7,96 грн за 1 м.куб, щодоби несанкціоновано відбирався газ на 30 718 грн. Відповідно за 1 рік – на 11 211 937 грн.

Факт виявлення незаконної врізки зареєстровано в ЖЄО Надвірнянського ВП та внесено до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.3 ст.185 КК України.
Працівники Національної поліції України спільно із Службою Безпеки ПАТ «Укрнафта» проводять заходи по встановленню зловмисників.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору