Інформатор Коломия

ВЛАДА

Після ремонту в мікрорайоні мешканці вул. Коновальця у Коломиї позбулися залишків єдиного тротуару

Після ремонту в мікрорайоні мешканці вул. Коновальця у Коломиї позбулися залишків єдиного тротуару

Влада Коломиї вперто ігнорує заболочену дорогу до школи повз будинок Коновальця, 21. Тут мешкає активістка, яка не боїться критикувати дії міських урядників, начальник комуналки Коломиї при свідках заявив, що тут не буде ремонту саме через цю особу. А нещодавно завершився ремонт біля сусіднього будинку, будівельна техніка “зорала” залишки тротуару.

Інформатор розповість деталі.

У будинку на вул. Коновальця, 21 проживає понад 150 осіб. Від часу його побудови дорогу до нього ніколи не ремонтували міським коштом. Мешканці скидалися коштом і щебенили дорогу самі. Проте від 2019 року влада обіцяє заасфальтувати проїзд і відкладає на наступний рік.

 

Але на те, що навіть у рік рекордного бюджету, коли ремонтували все і всюди, є свої досить суб’єктивні причини. Місцева активістка Наталя каже, що начальник управління комунального господарства через її критику при свідках заявив, що довкола все буде відремонтовано, а ця коротка вуличка залишиться островом. Так і зробив: на сусідній Коновальця, 19 та Валовій, 45 проїзди заасфальтували, а нещодавно ще й забрукували тротуари, стоянки та доріжки. На це з міського бюджету пішло біля 2 млн 300 тис грн.

Тим часом єдиний шматок тротуару, яким мешканці могли пройти в бік бульвару Лесі Українки “зорала” велика будівельна техніка, коли по сусідству виконували брукування. Тепер мешканці Коновальця, 21, пропускаючи машини, змушені заходити у болото.

Про перевищення влади через особисту неприязнь міському голові відомо, на наші слова Богдан Станіславський сказав, що то начальник комуналки Андрій Радовець “так пожартував”. Дивні жарти, коли мешканці Коломиї справно платять податки, а той, хто отримує з них чималу зарплатню (біля 40 тис грн щомісяця), дозволяє собі таку “помсту”.

Мешканці 5-типоверхівки сподіваються, що цю невеличку дорогу, якою коломияни скорочують собі шлях до ліцею №8, пенсійного фонду та парку, влада таки відремонтує попри суб’єктивні причини.

 

Стаття містить власні судження, за які відповідальність несе автор.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Наталка Сандецька

Нагору