Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Мишині громада зустріла загиблого юного воїна Миколу Мочернюка

У Мишині громада зустріла загиблого юного воїна Миколу Мочернюка

Сьогодні, 29 грудня, близько 16:00 Коломийщина зустрічала скорботний кортеж із тілом 23-річного загиблого воїна Миколи Мочернюка з Мишина. Люди з квітами і лампадками стояли вздовж дороги від Нижнього Вербіжа до рідного дому загиблого… Його життя мало б бути сповнене добра, світла, любові та щастя, але… війна.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким. Світла пам’ять мужньому захиснику.

Микола народився і виріс у селі Мишин. Вчителька згадує, що він був добрим, роботящим хлопцем. Дуже допомагав сім’ї. Сам відремонтував будинок, працював майстром на СТО, не цурався важкої праці. Завжди відгукувався на прохання допомогти, був скромним і порядним.

Микола Мочернюк народився 29 лютого 2000 року у селі Мишин. Він служив у складі Чопського прикордонного загону, був молодшим інспектором відділу прикордонної служби “Великий Березний”.

Загинув захисник 7 серпня 2023 року в районі населеного пункту Андріївка Донецької області під час бойових дій.

Від серпня Микола вважався зниклим безвісти, у рідних жевріла надія, що хлопець вижив. Але нещодавно аналіз ДНК підтвердив смерть воїна.

Мати очікувала дива… Здала свої зразки ДНК. Але важкого тягара не витримало серце: ще нема 40-ка днів, як мама Героя померла. Тож у 23-річного Миколи Мочернюка вдома залишилися батько та старший брат.

Чин похорону відбудеться 30 грудня 2023 року з дому у с. Мишин о 10:00.

Просимо вийти для гідної зустрічі Героя в останній дорозі до рідного дому.

Нагору