Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Водію, що на смерть збив велосипедиста в Мишині, загрожує до 8 років ув’язнення

Водію, що на смерть збив велосипедиста в Мишині, загрожує до 8 років ув'язнення

Коломиянин після смертельної ДТП намагався сховатися у дачному масиві в Коломиї. Проте другого ж дня після аварії в Мишині поліція відшукала і затримала водія. Прокуратура оголосила йому підозру і обрала запобіжний захід – тримання під вартою.

Повідомляє Інформатор за даними прокуратури області.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури  повідомлено про підозру 40-річному мешканцю Коломиї у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, а також у залишенні в небезпеці (ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

За даними слідства, 26 грудня ввечері підозрюваний їхав на легковому автомобілі по автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у напрямку до села Татарів. Проїжджаючи по вулиці Січових Стрільців у с. Мишин Коломийського району,  він допустив наїзд на 68-річного велосипедиста, який рухався правим краєм проїзної частини у попутному з автомобілем напрямку.

Після цього водій, не надавши допомоги велосипедисту, залишив авто та втік, а потерпілий помер на місці події.

Підозрюваний переховувався на території дачного масиву у Коломиї, де був викритий правоохоронцями.

Прокурори скерували до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП України в Івано-Франківській області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору