Інформатор Коломия

ВЛАДА

За капітальний ремонт спортивного майданчика у Коломиї готові заплатити майже 1 млн грн

За капітальний ремонт спортивного майданчика у Коломиї готові заплатити майже 1 млн грн

Нещодавно управління комунального господарства замовило ремонт спортивного майданчика на вул. Достоєвського за 925 491 грн.

Інформатор розповість більше.

Закупівля відбулася без використання електронної системи, просто заключили договір напряму. Замовник – управління комунального господарства Коломийської міської ради.

Капітальний ремонт майданчика на вул. Достоєвського має здійснювати коломийський підприємець СУСЛОПАРОВ ОЛЕГ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ зареєстрований з майже 14 років тому на вулиці Новаківського.

Всього за 2023 рік підрозділи Коломийської міської ради заключили договорів на 1 млн 382 тис грн зі цим підприємцем. Зокрема центр туризму та дозвілля замовив встановлення огорожі на території озера імені Ю.Руфа в Коломиї на суму 371 896 грн у листопаді цього року.

Загалом же доходи з бюджету Коломийської громади СУСЛОПАРОВА ОЛЕГА ВЯЧЕСЛАВОВИЧА становлять понад 55% усіх надходжень за договорами за 2023 рік.

Проте у тендерній документації не зазначено переліку робіт, які планують виконати за майже 1 млн грн.

Нагадаємо, цьогоріч відбувся так званий капітальний ремонт дитячого майданчика у парку на суму 1,5 млн грн. Насправді ж встановили новий комплекс.

Деталі: Капремонт дитячого майданчика за 1,5 млн грн в парку Коломиї виявилась будівництвом нового

 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору