В сезон новорічних свят м’ясо, як і завжди, є одним з напопулярніших основних страв на столі в українців. Та скільки ж доведеться віддати за ласий шматок свинини?
Інформатор дізнавався ціна на базарі.
За свинні ребра потрібно викласти з кишені 90-100 грн за 1 кілограм. Більш дорогими є інші частини свинини. За кілограм підчеревини доведеться заплатити від 150 до 170 гривень. Задня частина коштує 150-160 грн за кілограм, а ошийок від 160 до 180 гривень. Лопатка – 180-190 грн за кілограм. Приблизно в таку ж ціну й шинка.
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com
Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237