Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

На Коломийщині провели в останню путь 23-річного Миколу Мочернюка

На Коломийщині провели в останню путь 23-річного Миколу Мочернюка

Близько п’яти місяців рідні молодого воїна Миколи Мочернюка чекали хоча б звісточки від нього. На жаль, 29 грудня хлопець повернувся додому в домовині. Сьогодні мешканці Нижньовербізької громади зібралися, щоб віддати останню шану Герою.

Інформатор висловлює щирі співчуття усім рідним та близьким.

Микола народився і виріс у селі Мишин. Вчителька згадує, що він був добрим, роботящим хлопцем. Дуже допомагав сім’ї. Сам відремонтував будинок, працював майстром на СТО, не цурався важкої праці. Завжди відгукувався на прохання допомогти, був скромним і порядним.

Микола Мочернюк народився 29 лютого 2000 року у селі Мишин. Він служив у складі Чопського прикордонного загону, був молодшим інспектором відділу прикордонної служби “Великий Березний”.

Від серпня чекали звістки про нього рідні, він вважався зниклим безвісти, Та на жаль, нещодавно підтвердилася смерть воїна. Микола загинув 7 серпня 2023 року в районі населеного пункту Андріївка Донецької області під час бойових дій.

Мати очікувала дива… Здала свої зразки ДНК. Але важкого тягара не витримало серце: ще нема 40-ка днів, як мама Героя померла. Тож у 23-річного Миколи Мочернюка вдома залишилися батько та старший брат.

30 грудня із 23-річним загиблим захисником Миколою Миколайовичем Мочернюком прощалися у рідному селі Мишин. В останню дорогу його проводжали рідні, односельчани та бойові побратими.

 

Вічна пам’ять Герою!

Нагору