Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Померла багаторічна очільниця культури Коломийщини Людмила Федор

31 грудня 2023 року на 62 році життя, після тяжкої та довготривалої хвороби, перестало битися серце багаторічної очільниці відділу культури Коломийської райдержадміністрації, педагога, заслуженого працівника культури України – Людмили Петрівни Федор. 

Інформатор висловлює щирі співчуття родині, близьким і колегам покійної.

Свою роботу в культурі нашого краю пані  Людмила розпочала ще у 1983 році – працювала викладачем по класу  фортепіано в Гвіздецькій музичній школі, а з 1988 року по 1997 рік викладала в Турківській дитячій музичній щколі. З 1998 року по 2001 рік працювала інспектором Коломийського районного відділу культури, а з 2001 по 2020 рік очолювала відділ культури Коломийської райдержадміністрації.

Її працю було оцінено багатьма відзнаками та нагородами, як державними так і церковними. У 2018 році Людмила Петрівна Федор удостоєна звання – заслужений працівник культури України.

За час свого перебування на посаді, завдяки високому професіоналізму, наполегливій і невтомній праці, вмілому керівництву Людмили Петрівни було засновано і проведено велику кількість міжнародних, всеукраїнських та місцевих фестивалів. Про культуру Коломиї та Коломийщини, дізналися далеко за межами України.

Серед тих, хто знав Людмилу Петрівну, її колегам, друзям вона назавжди запам’ятається, як людина з неймовірним інтелектуальним потенціалом, невичерпною енергією і прагненням постійно творити, віддаючи себе всеціло своєму покликанню.

“Висловлюємо щирі слова співчуття матері покійної, її дітям, рідним та близьким. Хоча вона уже не з нами, але спомини про світлу людину залишаться у нашій пам’яті і нашому серці назавжди.  Зай Господь упокоїть душу новопреставленої раби Божої Людмили в оселях праведних, де немає недуги, ні смутку, а ні зітхання, але життя вічне”, – написали на сторінці Коломийської районної держадміністрації їх колеги.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору