Інформатор Коломия

ГРОШІ

Три сотки за мільйон: біля Буковелю продавали з аукціону земельну ділянку

Три сотки за мільйон: біля Буковелю продавали з аукціону земельну ділянку

У селі Поляниця біля гірськолижного курорту Буковель з аукціону продавали землі боржника ТОВ «Тофі».

Хто і за скільки купив ласий шматок землі – дізнавався Інформатор.

Земельна ділянка розміром 0,0304 га у селі Поляниця продавалась за стартовою ціною 430 000 грн. Розташована вона в в урочищі “Вишня” і знаходиться неподалік від курортної зони “Буковель”.

Поруч – приватна житлова забудова, готелі, кафе й ліси. До ділянки веде ґрунтова дорога. На ділянці відсутні будь-які будівлі та споруди.

Земля призначена для ведення особистого селянського господарства.

Аукціон з продажу цієї землі відбувся 08 січня 2024 року. У цьому взяли участь троє охочих і одна фірма: ТОВ “ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ “ФІН-МАРКЕТ”, Панахида Роман Олегович, Калінін Володимир Федорович та Давидов Дмитро Сергійович.

Найвищу ціну запропонувала фінансова компанія “ФІН-МАРКЕТ”, зареєстрована у столиці майже 5 років тому. Керівник – Ростислав Федорович Березовський. Спеціалізується компанія на наданні в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, а також на фінансовому лізингу  й кредитуванню.

За земельну ділянку в Поляниці компанія запропонувала понад 1 млн грн. Це на 57% більше від стартової вартості. Відтак вартість 0,0304 га  землі в Поляниці сягнула 1 004 300 грн.

Читайте до теми: У Косівському районі реалізували дозвіл на користування надрами, відома коломийська фірма програла в аукціоні

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору