Інформатор Коломия

ГРОШІ

У Косівському районі реалізували дозвіл на користування надрами, відома коломийська фірма програла в аукціоні

У Косівському районі реалізували дозвіл на користування надрами, відома коломийська фірма програла в аукціоні

7 грудня відбувся аукціон на спеціальний дозвіл на 20 років на користування надрами у Ділянці Кутській Косівського району. У аукціоні взяла участь низка прикарпатських підприємців. Розпочали з ціни 381 тис грн, а в ході торгів ціна підскочила у 15 разів.

Інформатор розповість деталі.

Цей спецдозвіл дає право 20 років видобувати корисні копалини. Зокрема говорячи про Ділянку Кутську йдеться про піщано-гальковий матеріал та пісок.

Претендентів на право користуватися цим родовищем було аж 4-ро: це потужні підприємства з Коломиї, Калуша, Кутів та Тулукова (біля Заболотова). Більшість пропонувала ціну в 400-560 тис грн. В той час, як тулуківська фірма “Між-Буд” у першому ж раунді запропонувала 5 млн 700 тис грн.

ТОВ «Між-Буд» зареєстроване  у 2014 р. у селі Тулуків Коломийського району. Статутний капітал становить 8 651 220 грн. Володіють  ним батько і син – Захарук Роман Романович та Захарук Роман Іванович. Спецдозволи на користування надрами відсутні.

Це підприємство спеціалізується на виготовленні металочерепиці. У Коломиї фірма мала кілька виграних тендерів на ремонт даху, щоправда не всі встигла реалізувати у потрібний термін і чимало втратила.

Тим часом коломийську підприємство “ВГР СЕРВІС”, яке цьогоріч виграє чимало тендерів і часто купує з аукціону комунальне майна, програло у аукціоні на право користуватися надрами у Ділянці Кутській.

Фото ілюстративне.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору