Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

За 2023 рік майже півмільйона гривень зібрали на благодійних заходах у Коломийській громаді

Управління культури Коломийської міської ради протягом 2023 року організовувало різні благодійні події, під час яких збирали кошти на ЗСУ. Загалом на них вдалося зібрати близько 500 тисяч гривень.

Довідався Інформатор із допису голови Коломийської громади.

Щоб зібрати кошти на потреби українського війська, влаштовували благодійні концерти, заходи, акції, виставки, ярмарки. Та головне завдання у культури, зазначає міський голова, – зберігати українські традиції, розвиватись, демонструвати силу, красу та самобутність українців не тільки вдома, але й за кордоном.

“Все це і навіть більше робили у 2023-му працівники управління культури та всіх культурних установ. Але наша культура ніколи не залишалася осторонь війни, завжди працювала і продовжує працювати для підтримки фронту та наших воїнів”, – йдеться у дописі.

Мер додав, що всі ми маємо зараз зосереджувати зусилля заради однієї мети, маємо завжди бути обʼєднаними та маємо підсилювати одне одного. Як зазначається, культурна сфера нашої громади – підсилює українське військо духовно та фінансово.

До слова, в селі на Надвірнянщині заколядували півмільйона гривень на ЗСУ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору