Інформатор Коломия

ВЛАДА

Задля чого міський голова Коломиї 9 разів виїжджав з України у 2023 році

Задля чого міський голова Коломиї 9 разів виїжджав з України у 2023 році

Кордони закриті, але не для всіх. Попри загальну заборону держслужбовцям та місцевій владі покидати Україну під час дії воєнного стану, 11 депутатів та міський голова Коломийської громади неодноразово виїздили за межі України.

Хто, куди і на яких підставах – дізнавався Інформатор. І розпочнемо з міського голови Богдана Станіславського.

Загалом протягом 2023 року міські обранці їздили у Румунію, Польщу, Францію, Німеччину, Угорщину, Литву, Словенію, ПАР, Швецію, Бельгію, Естонію.

Що ж до міського голови Коломийської громади, Богдан Станіславський 9 разів виїжджав за межі України до Польщі, Румунії, Швеції, Німеччини та Словаччини. Щоразу за цю поїзду йому відшкодовували кошти з міського бюджету.

Вперше у 2023 році він покинув Україну на початку весни: з 15 по 18 березня 2023 року їздив у місто Гуменне (Словаччина) на щорічний фестиваль “Карпатська красліца” з метою налагодження культурно-дипломатичних зв’язків.

У місто Бістра, що у Румунії, голова Коломийської громади їздив з 5 до 7 травня для участі у фестивалі “Гуцульська міра” з метою налагодження культурно-дипломатичних зав’язків.

Втретє за минулий рік за кордон міський голова Богдан Станіславський поїхав до Румунії в місто Сігет-Мармацієй у період з 28 по 30 липня в купі з начальником відділу охорони здоров’я Ігорем Кобою, начальницею управління персоналом та діловодства Іриною Жолоб та директором комунальної установи інститут розвитку Коломийської громади Ларисою Кулик. Їхали автомобілем Land Rover. Офіційна мета поїздки – участь у XII середньовічному фестивалі “Eternul Maramures” з метою підтримки дипломатичних зв’язків з містом-побратимом.

Читайте до теми: Син Богдана Станіславського відпочивав на Балі

Також наприкінці літа 2023 року – з 7 по 13 серпня Богдан Станіславський виїздив до Швеції у місто Фалун для проведення переговорів та укладання договору міжнародного співробітництва і партнерства з метою налагодження співпраці з питань реалізації інвестиційних проектів. За це відрядження йому також відшкодували кошти з місцевого бюджету. На чому подорожував – не вказано.

30 серпня Станіславський Богдан Миколайович разом із чотирма посадовцями Коломийської міської ради також вирішили вирушили до міста Сірет (Румунія) на автомобілі марки Land Rover. Офіційна причина виїзду – участь в спільній конференції з питань транскордонного співробітництва та реалізації європейських проектів.

7-10 вересня 2023 року Богдан Станіславський разом із чотирма посадовцями Коломийської міської ради мав відрядження до міста Ниса в Польщі для участі в урочистих заходах з нагоди відзначення 800-річчя заснування міста Ниса. Вирушили в подорож на автомобілі марки Ford Transit.

7-8 жовтня 2023 року міський голова Коломиї знову мав відрядження у Румунії, на цей раз – у місто Радауці для участі в спільній конференції з питань транскордонного співробітництва та реалізації європейських проектів, вирушив автомобілем Volkswagen Transporter.

Не минуло і десяти днів, як мер Коломиї вирушив знову до Румунії у місто Сігет-Мармацієй разом із директоркою комунальної установи інститут розвитку Коломийської громади Ларисою Кулик. Тривало це з 19 по 22 жовтня. Причина виїзду –  потреба обговорення подальшої співпраці подачі та реалізації спільних проектів Європейського Союзу. Подорож відбувалась на автомобілі марки Volkswagen Passat.

Напередодні Різдва Богдан Станіславський разом із своїм заступником Михайлом Качанським та спеціалісткою з відділу інвестиційної політики Мартою Cкрипнюк та депутатом Сергієм Федчуком на тиждень виїздили до Німеччини у місто Вольфенбюттель для участі в переговорах реалізації спільного партнерських планів у співпраці Коломийської міської ради з муніципалітетом міста Вольффенбютель. Тривало це з 13 по 20 грудня 2023 року.

Про закордонні подорожі депутатів Коломийської міської ради читайте у майбутніх дописах Інформатора.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору