Інформатор Коломия

ВЛАДА

Які рішення прийняли депутати Коломийської міськради 18 січня

Які рішення прийняли депутати Коломийської міськради 18 січня

Січнева сесія Коломийської міської розпочалася із освячення: священники окропили міського голову, депутатів і навіть головну трибуну зали засідань. Опісля міські обранці взялися до питань порядку денного.

Повідомляє Інформатор.

Так, на розгляд депутатів пішло 5 питань.

Зокрема міська рада зверталася до Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова та голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Лященка щодо створення залізничного маршруту між Коломиєю та двома містами у Румунії. Деталі – ТУТ.

Також вносили уточнення до бюджету 2024 року. Зокрема зміни стосувалися освіти (спрямували залишок коштів загального фонду станом на початок року в сумі 945 тис грн на заробітну плату освітянам, визначили 200 тис грн на оздоровлення та відпочинок дітей,

Депутати проголосували за перейменування 11 вулиць у Коломийській громаді та дали назву новоствореному скверу у середмісті. Деталі – ТУТ.

Не забули і про військових – передали дизельний генератор.

А ще змінювали структуру та чисельність Коломийської центральної районної лікарні. Зокрема чисельність дитячої лікарні та управління скоротили на 2 одиниці, а на стаціонар – додали двох працівників.

А ще депутатам подарували сувенір від ратуші – календарі “Духовна Коломия 2024”, за них з міського бюджету заплатили понад 80 тис грн.

Раніше ж до Різдва міські обранці отримали торбинки з подарунками за бюджетні кошти.

Деталі: Депутатів Коломийської міської ради вітали і обдаровували подарунками під час сесії. Скільки це коштувало?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору