Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї пройде благодійний бал “Вартові мрії” на підтримку 10-ї ОГШБ

У Коломиї пройде благодійни бал "Вартові мрії" на підтримку 10-ої ОГШБ

Вже вшосте коломияни зможуть завітати на зимовий благодійний бал “Вартові мрії”. Цього разу ціль – 10 FPV дронів для 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Інформатор розповість детальніше про ініціативу.

Цьогорічний бал відбудеться 10 лютого у стінах казкової Коломийської філармонії імені Олександра Козаренка. Традиціно, дрес-код заходу – вечірня сукня, костюм та метелик. Ще однією традицією балу є благодійність: збиратимуть кошти на дрони для наших захисників “Едельвейсів”.

“Зараз, більше ніж будь-коли, нас об’єднує одна ідея – працювати спільно і вносити свій внесок у досягнення важливої мети – перемоги. Ваша підтримка є дуже важливою для забезпечення спокою та безпеки нашої країни. Підтримайте армію і поєднайте відпочинок з корисною справою вже зовсім скоро!”, – зазначають на сторінці благодійного балу в соцмережах.

дрони для едельвейсів

Для учасників балу хореографиня Колісник Надія Михайлівна проводить уроки вальсу. Наступні такі відбудуться 2 та 9 лютого 0 19:15 на вулиці Січових Стрільців. Щоб потрапити на танцювальні курси необхідно мати придбаний квиток на бал.

Під час заходу на вас чекають:
– аукціон, де ви зможете виграти фантастичні речі
– жива оркестрова музика від неймовірних музикантів
– танцювальні номери від колективу «Квіти Надії»
– чарівні покази від майстра-кушніра Михайла Вінтонюка
– танцювальний майсер-клас
– хедлайнер, якого Ви точно не очікували побачити

Більше інформації на сторінці організаторів у Інстаграм (там можна ще й придбати квитки).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору