Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У квартирі надвірнянця знайшли боєприпаси та більше кілограма наркотиків

У квартирі надвірнянця знайшли боєприпаси та більше кілограма наркотиків

Молодик із Надвірної тримав вдома бойові гранати, а також велику кількість різних наркотичних засобів, які, ймовірно, планував продавати.

Деталі розповість Інформатор за даними поліції та прокуратури.

Правоохоронці провели обшук у 29-річного мешканця Надвірної 25 січня в рамках кримінального провадження щодо наркозлочину.

В його квартирі знайшли порошкоподібну речовину схожу на амфетамін вагою близько 1 кг, рослинну речовину схожу на канабіс вагою близько 100 г, речовину, схожу на екстракт канабісу, вагою близько 50 г. Як повідомляють в прокуратурі, наркотовар був розфасований для реалізації через “закладки”. Наркотики вилучили. Їх вартість на “чорному ринку” становить близько півмільйона гривень.

Окрім цього, в надвірнянця вилучили два предмети зовні схожі на гранати із запалами.

Усі речові докази слідчі надалі скерують для проведення експертиз.

Фігуранта затримали в процесуальному порядку. Дії затриманого інкримінують за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику вже повідомлено підозру за зберігання психотропної речовини в особливо великих розмірах з метою збуту. До суду скеровано клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Оперативники з’ясовують джерела походження боєприпасів та наркотичних речовин. Процесуальне керівництво у справі здійснює Надвірнянська окружна прокуратура.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору