Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломийському педагогічному коледжі провели “День відкритих дверей” для абітурієнтів

У Коломийському педагогічному коледжі провели "День відкритих дверей" для абітурієнтів

Сьогодні, 27 січня, Коломийський педагогічний коледж Івано-Франківської обласної ради відкрив свої двері для нових вступників. Абітурієнти разом з батьками завітали сюди, щоб ближче познайомитися з освітнім закладом.

Інформатор побував на заході й ділиться ним з вами.

Директор Коломийського педколеджу Ковтун Валерій Іванович розповів вступникам про головні особливості та умови навчання, а ще про харчування, спортивні секції та студентське самоврядування в закладі освіти.

Наразі триває перша хвиля набору майбутніх студентів на підготовчі курси. Як запевняє директор, під час 20 занять абітурієнтів навчатимуть всьому, що необхідно для легшого вступу в коледж. Вартість занять – 3 тисячі гривень. Для вступників, батьки яких захищають територіальну цілісність держави, пропонують знижку 50%.

Секретар приймальної комісії Оксана Ткачук поділилася, що в коледжі встигли сформувати вже 2 групи майбутніх студентів, та на цьому не зупиняються. Також розповіла, що в навчальному закладі є вдосталь бюджетних місць, а на платній формі навчається лише кілька студентів, які вступали під час додаткового набору з серпня до листопада минулого року. Вартість навчання становить 16 тисяч гривень.

На зустрічі зазначили, що 43% студентів педколеджу отримують стипендію, а ще, за відповідними пільгами, можна отримати право на соціальну стипендію.

Для батьків абітурієнтів провели екскурсію навчальним закладом, а також укриттям. Нагадаємо, що сховище педагогічного коледжу обласна комісія назвала кращими в Коломиї.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

 

Нагору