Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї виступає рок-гурт “Жадан і Собаки”. Що культовий письменник сказав про Писанкову

У Коломиї виступає рок-гурт "Жадан і Собаки". Що культовий письменник сказав про Писанкову

Від 18:00 27 січня триває концерт року-гурту “Жадан і Собаки”. Спеціальною гостею на концерті стане фантастична співачка Марта Липчей. Більша частина зібраних коштів піде на ЗСУ.

Інформатор мав нагоду поспілкуватися із культовим письменником Сергієм Жаданом. Інтерв’ю очікуйте завтра, а от нині ми готові розповісти, як відомий поет і прозаїк відгукнувся про Коломию.

“Коли ми заїхали у Коломию, я сказав своїм, що тут відразу відчутно, що це місто. Місто з історією і традиціями. Воно не схоже до східних райцентрів, які більше схожі до поселень промзони. А ще у місцевій книгарні знайшов кілька книг, яких нема в столиці чи у Харкові. Купив, звісно ж”, – розповів Сергій Жадан.

А ще на початку концерту письменник і музикант пригадав, як виступав у рок-байк кафе “Катрін” кілька років тому. Розповів, що було дуже тісно і люди танцювали на столах, у кращих рокенрольних традиціях.

Читайте до теми: Рок-н-рол, Гендрікс і дядя Вася: як нині поживає “Катрін” в Коломиї

Співав уривок із відомої пісні Братів Гадюкіних “Дівчина з Коломиї”, сказав, що наразі не має пісень про Писанкову, зате є про Троєщину. Відтак розпочався концерт саме з цієї пісні.

Таким був початок презентації нового альбому “Радіопромінь”.

Концерт відбувся у рамках Благодійного Зимового Туру містами України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору