Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Косівчанин давав поліцейським 2 тис грн, аби уникнути відповідальності

Косівчанин давав поліцейським 2 тис грн, аби уникнути відповідальності

Водія “Пасату” зупинили в селі під Косовом. Виявилось, що раніше через п’яну їзду його позбавили права водити авто, але чоловіка це не зупинило. Керманич запропонував поліцейським “відкупне” за не притягнення до відповідальності. 

Повідомляє Інформатор за даним поліції.

Косівська поліція під час патрулювання в селі Черганівка за порушення ПДР зупинила “Фольцваген Пасат”. За кермом авто су 45-річний місцевий мешканець. Під час спілкування з ним правоохоронці виявили, що водій позбавлений права керування за нетверезу їзду на підставі рішення суду.

На нього почали складати адмінматеріали за вчинення правопорушення, а водій запропонував поліцейським хабар. Гроші він поклав у службову автівку, хоча інспектори неодноразово попереджали його про протиправність таких намірів.

Правоохоронці, викликали на місце події слідчо-оперативну групу. За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України, слідство розпочало кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловіку загрожує максимальне покарання до 4 років позбавлення волі.

Окрім того, на водія винесено постанову за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка позбавлена такого права) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту  kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору