Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Медики Коломиї другий місяць без зарплат. Чому і чим допомогла ратуша?

Медики Коломиї другий місяць без зарплат. Чому і чим допомогла ратуша?

Більшість медпрацівників Коломийської центральної лікарні востаннє отримували зарплатню ще у минулому році. Інформатор з цього приводу вже звертався до НСЗУ.

За грудень зарплатня медикам виплачена тільки частково (за січень лікарі недоотримали біля 5 тис грн). Авансу за січень вони також не отримали.

Генеральний директор Коломийської ЦРЛ Андрій Кошкін каже, що кошти з НСЗУ у розмірі 8 млн ще не надійшли на рахунки лікарні. Те саме і з нарахуваннями за січень. Тим часом НСЗУ каже звертатися з претензіями до керівництва лікарні.

1 лютого перед сесію Коломийської міської ради у ратуші вирішили фінансово допомогти медсестрам та молодшому персоналу: виділили по 2 тис грн одноразової допомоги.

Це цікаво: Премії та надбавки у ратуші Коломиї

У ратуші зазначили, що зараз деякі медпрацівники “не мають навіть коштів, щоб добратися на роботу”.

Що таке 2 тисячі гривень сьогодні? І чи справедлива ця сума на фоні премій по 7-11 тис для керівництва ратуші, їхніх зарплат у 30-40 тис грн?

Раніше Інформатор розповідав про мізерні зарплати медсестер. Тим часом у міського голови зарплата більша, ніж у Президента України.

Андрій Кошкін у липні 2023 року пояснював ситуацію із зарплатами медпрацівників:

Квартира в Туреччині, активи в США та інше цінне майно міського голови Коломиї | Декларація Богдана Станіславського

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237.

Нагору